props.instance.title_nl_NL

Kindergrime

Nodig mij uit voor het feest :)

kobiefossey
kobiefossey
kobiefossey
kobiefossey
kobiefossey
kobiefossey
kobiefossey
kobiefossey
kobiefossey
kobiefossey
kobiefossey
kobiefossey
kobiefossey
kobiefossey

Reviews

100% eerlijke feedback van de klanten …

 • Gerdje Moens

  2007 Was een bijzonder jaar. Niet echt een jaar om met blijheid op terug te kijken. Diagnose borstkanker met chemotherapie,  radiotherapie en medicamenteuze hormonenbehandeling als gevolg. Een heel parcour afgelegd. 

  Ondertussen zijn we gezond en wel december 2021. 

  Chemotherapie had als gevolg dat mijn kwaliteit van mijn haren (algemeen) sterk afnam. Niet erg voor de bikinilijn, oksels en benen die sterk in haargroei verminderd zijn. Voor mijn wenkbrauwen en wimpers was het wel echt een ander verhaal. Elke ochtend voel ik mij genoodzaakt mijn bijna onzichtbare dunne haartjes van wenkbrauwen weer even toonbaar te maken. Ik ben zo blij bij Kobie terecht gekomen te zijn. Dank zij het vertrouwen dat kobie uitstraalt en het leuke, warme contact voelde ik me klaar voor een permanente make up. Zij nam tijd om het uitvoerig te bespreken. Ik heb nu weer een mooie lijn van wenkbrauwen en mijn volgende stap is een permanente eyeliner. Ik ben zo blij deze stap gezet te hebben. Dank je Kobie. 

 • Alexandra Viragh 

  Ik apprecieer de kwaliteit van luisteren, de creatieve en artistieke uitvoering van Kobie die met veel zorg gebeurd! Ze combineert de uitzonderlijke competenties van een schoonheidsspecialiste en een artieste in de make-up. Dankjewel voor jouw talent die de schoonheid van de klanten vrijgeeft.

 • Gaby Arijs 

  Vandaag kon ik mijn nieuwe wenkbrauwen bewonderen! Hartelijk dank voor de professionele uitvoering, de goede zorgen en leuke babbel. Ik kan jou aan iedereen aanbevelen!

   

 • Heidi Van Dyck

  Ik geef yoga en ben gesteld op mijn naturel uiterlijk. Daarom durfde ik de stap naar permanente make-up niet zetten. Ik had bijna geen wenkbrauwen en schminkte ze elke dag bij, Kobie stelde mij gerust en zou een druppel water in het pigment doen om te verzachten.   ;-) Ik ben super blij met het resultaat en niemand ziet iets, zelfs de kindjes niet.

 • Kelly Hellebaut

  Hartelijk bedankt voor de aangename babbel en jouw prachtige werk! Ik loop er met fierheid mee rond en ik kom zeker terug!

 • Essia

  Content dat ik de professionele vaardigheden van Kobie heb ontdekt, ik ga al jaren terug voor de retouches van mijn wenkbrauwen omdat de tekening zo natuurlijk is. 

  Ik kijk er naar uit om mijn lippen te laten doen en een schoonheidsvlekje.